Özel Sağlık Sigortaları ve Acıbadem Hastaneleri

Özel Sağlık Sigortalarında son gelişmeler ve teknoloji anlamında yenilikler hakkında Acıbadem Hastaneler Grubu toplantısına Merka Anadolu Sigorta Acentesi olarak katıldık.

Sağlık Sigortası ücretsiz 7/24 Bilgi: TIKLA

Acıbadem Bakırköy Hastanesi Başhekimi dr.Mustafa Engin Çakmakçı Özel Sağlık Sigortaları olan kişilerin  Hastaneler de yaşadıkları sorunlar ve çözümleri konusunda Tüm Sigorta Şirketlerine ait Sigorta Acentelerine Bakırköy Titanik Otelde bir kahvaltı düzenledi.


Merka Sigorta Hizmetleri Anadolu Sigorta  Acentesi olarak anlaşmalı hastanelerimizden olan Bakırköy Acıbadem Hastanesi  toplantısına katıldık.
Özel ve Kurumsal Sağlık Sigortaları olan tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına Hastane Direktör yardımcısı Ayşe Cengiz, Hasta hizmetleri müdürü Sibel Arıkan ve Hastane Direktörü Serpil Sarıaydın sorularımıza çözüm odaklı yaklaşarak gerekli yanıtları verdiler.



SAĞLIK SİGORTALARI
 hakkında bilgi almakve sigorta poliçesi yaptırmak için MERKA SİGORTA Hizmetleri'ne aşağıdaki bilgilerden 24 saat ulaşabilir online sigorta poliçesi kestirebilirsiniz.

 

ADRES: Fahri Korutürk cd. Gür İşhanı K.3 No:76 Bakırköy

Tel       : 0212 542 59 58 - 0212 570 12 87- 0533 815 20 13

Faks     : 0212 571 36 91

E-posta :merihzengin@merkasigorta.com
               merka@merkasigorta.com