Drone Sigortasi!

Merka Anadolu Sigorta; Drone,Uçak,Helikopter,Siber Güvenlik Sigortası,Yat,Tekne,Trafik ve Kasko gibi araç sigortasından, ev sigortası ve Sağlık sigortasına kadar uzanan yelpazedeki sigorta çeşidini sizlerle 7/24 buluşturuyor. Tel :0533 815 20 13 -0212 570 13 83 E-posta : merihzengin@merkasigorta.com merka@merkasigorta.com Merih Zengin

Türk Hava Kurumu Başkanı Kürşat Atılgan, 16 Temmuz itibarı ile başlayacak olan İnsansız Hava Aracı Kursları hakkında bilgilendirmede bulundu. Drone Sigortasi!
 
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen kural ve sınırlar dahilinde 16 Temmuz'da başlayacak olan eğitimler, ilk etapta kolluk kuvvetleri özelinde gerçekleştirilecek. Buna karşın siviller de söz konusu eğitimden faydalanabilecekler.
Kürşat Atılgan, 16-22 Temmuz tarhileri arasında gerçekleşecek olan eğitimler hakkında şunları söyledi:Drone Sigortasi!

"Dört bölüme ayrılan eğitimlerde 500 gram-4 kilogram ile 4-25 kilogram ağırlığındaki İHA'ları (İHA 0-1) kullanacak kişilere eğitim vereceğiz. Bu eğitim sonunda SHGM onaylı ticari pilot ve Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FAI) sportif lisansına sahip olacaklar. Bu iki lisansı aynı anda veren tek kurum THK."Drone Sigortasi!

Eğer ki siz de sivil olarak bu kurslara katılım göstermek isterseniz, başvurular 25 Haziran tarihinden itibaren başlıyor. Tek yapmanız gereken, bu tarihten itibaren buraya tıklayarak THK'nin resmi sitesine göz atmak olacak. 36 saat teorik, 3 saat pratik eğitimden oluşacak kurslar 'Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezi' üzerinden devam edecek.  Drone Sigortasi!