Teknofest 2 milyon TL ödül dağıtacak!

Merka Anadolu Sigorta; Drone,(İHA),Uçak,Helikopter,Yat,Tekne,Trafik ve Kasko gibi araç sigortasından, ev sigortası ve Sağlık sigortasına kadar uzanan yelpazedeki sigorta çeşidini sizlerle 7/24 buluşturuyor. Tel :0533 815 20 13 -0212 570 13 83 E-posta : merihzengin@merkasigorta.com merka@merkasigorta.com Merih Zengin

YUSUF ZENGİN

Teknofest 2019’da, Yapay Zeka’dan Uçan Araba’ya, Otonom Sistemler’den Uzay Teknolojileri’ne birçok farklı alanı içeren toplam 2 Milyon TL’ye varan ödüllü yarışmalar gerçekleşecek. Katılım için son başvuru tarihi ise 28 Şubat’ta son eriyor.

 ‘Ayakları yere basmayan ilk festivalden tek festivale’ sloganıyla Teknofest 2019 başvurularının başladığını duyuran Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, “Yapay Zeka’dan Uçan Araba’ya; Otonom Sistemler’den Uzay Teknolojileri’ne birçok farklı alanda toplam ödülü 2 Milyon TL’ye varan yarışmalara başvuruyu kaçırma!” şeklinde paylaşımda bulundu.

TEKNİK DANIŞMANLIK SAĞLANACAK!

Başvuruları olumlu sonuçlanan ve duyurulacak listede yer alan ekiplere, TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Danışma Kurulu tarafından hazırlık süresi boyunca yarışacakları kategorilerde teknik danışmanlık desteği de sağlanacak.

 Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, teknoloji üreten bir Türkiye hedefi ile aşağıdaki organizasyonlara ev sahipliği yapacak:

TEKNOFEST 2019 kapsamında düzenlenecek olan yarışmalar şöyle;

İlköğretim, Ortaöğretim ve Üzeri için:

Akıllı Mekanlar Hackathon Yarışması
 İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması
Uçan Araba Tasarım Yarışması

Lise, Üniversite ve Üzeri için:

İnsansız Sualtı Sistemleri Yarışması
Roket Yarışması
Robotik Fetih 1453 Yarışması
Robotik Yarışmaları
Savaşan İHA
 Yapay Zeka

Üniversite ve Üzeri için:

Efficiency Challenge / Robotaksi Yarışması
 İnsansız Hava Aracı Yarışması
Model Uydu Yarışması
Mini Jet Radyal Kompresör Tasarım Yarışması
Turbofan Motor Tasarım Yarışması
Sürü İHA Simülasyon Yarışması