Dünya Drone Şampiyonası!video

Merka Anadolu Sigorta; Drone,Uçak,Helikopter,Siber Güvenlik Sigortası,Yat,Tekne,Trafik ve Kasko gibi araç sigortasından, ev sigortası ve Sağlık sigortasına kadar uzanan yelpazedeki sigorta çeşidini sizlerle 7/24 buluşturuyor. Tel :0533 815 20 13 -0212 570 13 83 E-posta : merihzengin@merkasigorta.com merka@merkasigorta.com Merih Zengin

Dünya Drone Şampiyonası'ndan Nefes Kesen Görüntüler Çin'de düzenlenen Dünya Drone Şampiyonası nefes kesti. Birbirinden heyecanlı yarışlarda birçok rekor kırıldı. Rakiplerine fark atan 15 yaşındaki bir çocuk şampiyonlar arasındaydı.

En iyi olmak için yarıştılar. Hem heyecanlandılar hem de izleyicilerine büyük heyecan yaşattılar. Uzayda bir savaşı andıran fantastik görüntülerin adresi Dünya Drone Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Çin. Yarışmacılar başlarına geçirdikleri cihazlarla drone'ları kontrol etti ve en hızlı olmak için kıyasıya bir mücadele verdi. Yarış alanının ve droneların ışıklandırılması yarışın heyecanını daha da artırdı. İzleyiciler yarışma heyecanının yanı sıra müthiş bir ışık şöleni de yaşamış oldu. Yarışmacılar yaş aralıklarına göre kendi kategorilerinde mücadele ettiler. En çok dikkat çeken yarışmacı Avustralya'lı 15 yaşındaki Rudi Browning'di. Browning kendi kategorisinde açık ara farkla birinci oldu. Yarışmaya İsviçre'den katılan Timothy Trowbridge ise aralarında 100 metre mesafe bulunan iki bayrak arasında 114.2 kilometre hıza ulaşarak bu alandaki rekorun sahibi oldu.