(video)Drone (İHA) Sorumluluk ve Gövde Sigortası

Merka Anadolu Sigorta Resmi ve Yetkili Acentesi olduğumuz Anadolu Sigorta Drone Sigortası ve Gövde Sigortası Yapmaktadırlar.

Anadolu Sigorta Bakırkö#Drone (İHA) Sorumluluk ve Gövde Sigortası 

Anadolu Sigorta BakırköMerka Anadolu Sigorta Resmi ve Yetkili Acentesi olduğumuz Anadolu Sigorta Drone Sigortası ve Gövde Sigortası Yapmaktadırlar.

 

#Teminatlar

 

DRONE (İHA)’nun çalınması, kayıp olması veya hasarlanması (varsa, üzerinde yer alan ek parçalar dahil).

DRONE (İHA)’nun yedek parçalarının çalınması,kayıp olması veya hasarlanması.

Üçüncü taraflara karşı oluşabilecek hukuki sorumluluklar.

Gizlilik ihlali sebebiyle oluşabilecek sorumluluklar.

Gürültü sebebiyle oluşabilecek sorumluluklar.
#Drone (İHA) Sorumluluk ve Gövde Sigortası 

 

Ticari amaçla İnsansız Hava Aracı (İHA / Drone) kullanan kişi ve kuruluşların, üçüncü şahıslara karşı mali mesuliyet sigortasını Anadolu Sigorta güvencesi ile yaptırabilirler.

 

#Neden İHA,Dron Sigortası Almalıyız?

 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 22 Şubat 2016 tarihinde yayımlanan “İnsansız Hava Aracı Sistemleri Talimatı” çerçevesinde İnsansız Hava Araçları(İHA) Dron,için sorumluluk sigortası düzenlenmesi zorunlu hale getirilmiştir.

 

#Kimlerin Yaptırması Zorunludur?

 

Sivil Havacılık Kanunu çerçevesinde 25 kg üstü İHA ile ağırlığına bakılmaksızın ticari faaliyet gerçekleştiren İHA’lar sigorta kapsamına girmekte olup kişisel kullanım ve hobi amaçlı kullanılan İHA’lar için ise sigorta yaptırılması zorunlu değildir. 

 

#Sunduğu Teminatlar Nedir?

 

Bu sigorta, işleticinin yasal olarak sorumlu olduğu ve hava taşıtının işletilmesinden doğan ya da hava taşıtından herhangi bir cismin düşmesi sonucunda oluşan, üçüncü kişilerin canına ya da malına gelebilecek zararlar dolayısıyla sigortalıya düşecek yasal sorumluluğu temin eder. İsteğe bağlı olarak sorumluluk teminatı yanında İHA/ Drone gövde teminatı da sunulmaktadır.
#Drone (İHA) Sorumluluk ve Gövde Sigortası 

 

İHA(insansız hava aracı) yani DRONE , Gövde ,Havacılık ve Sorumluluk Sigorta Poliçesi hakkında bilgi almak ya da poliçe yaptırmak için uzman kadrosuyla Türkiye'nin her yerinde hizmet veren MERKA Sigorta Hizmetleri aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

 

Anadolu Sigorta BakırköMobil   : 0533 815 20 13

Tel       : 0212 570 13 83

Eposta  : merihzengin@merkasigorta.com 

E-posta : merka@merkasigorta.com