Anadolu Hayat Emeklilik: 'Gördüğünüz An Tanırsınız'

Anadolu Hayat Emeklilik, yeni reklam filmi "Gördüğünüz An Tanırsınız" ile bireysel emeklilik ürününün sunduğu güven, rahatlık ve huzurun yanı sıra devlet katkısına da vurgu yapıyor.

Yusuf ZENGİN

Anadolu Sigorta Bakırköy

 BakırköAnadolu Hayat Emeklilik, yeni reklam filmi "Gördüğünüz An Tanırsınız" ile bireysel emeklilik ürününün sunduğu güven, rahatlık ve huzurun yanı sıra devlet katkısına da vurgu yapıyor. Sloganları "Sizin de Anadolu Hayat Emeklilik’ten bireysel emekliliğiniz olsun, yüzde 30 devlet katkısıyla içiniz rahat, geleceğiniz güvende olsun!" olan reklam filmi, geleceği düşünen ancak anın tadını çıkarmayı ihmal eden kişilere hitap ediyor.

 

Film, farklı yaşam tarzlarına sahip karakterler üzerinden gelecek kaygısı taşıyanlara bugünden planlama yapmanın değerini anlatıyor. Yoga yapan bir kadın, çocuğuyla vakit geçiren bir baba ve iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşan bir çalışan gibi farklı rollerdeki kişiler, bireysel emeklilik ürününün sağladığı rahatlığı sergiliyor.

BakırköAnadolu Hayat Emeklilik, reklamda Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılmanın avantajlarını vurgulayarak, katılımcıların hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetlere odaklanıyor. Robot fon uygulaması Fonmatik Robo, 18 yaşından küçüklere uygun bireysel emeklilik ürünü Çocuğum için BES ve bireysel emeklilik işlemlerini takip etmeyi kolaylaştıran mobil uygulama AHE Mobil gibi ürünler öne çıkarken devlet katkısının önemi de vurgulanıyor.

 

Reklam filmi, geleceğe yönelik adım atmanın yaşadığımız anların tadını çıkarabilmek için ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Havas İstanbul tarafından imzalanan reklamın prodüksiyon sürecini Autonomy üstlenirken, yönetmen koltuğunda Enis Baruh bulunuyor.
Anadolu Sigorta Bakırköy