Drone Sigortasi!

Merak Anadolu Sigorta; Döne,Uçak,Helikopter,Siber Güvenlik Sigortası,Yat,Tekne,Trafik ve Kasko gibi araç sigortasından, ev sigortası ve Sağlık sigortasına kadar uzanan yelpazedeki sigorta çeşidini sizlerle 7/24 buluşturuyor. Tel :0533 815 20 13 -0212 570 13 83 E-posta : merihzengin@merkasigorta.com merka@merkasigorta.com Merih Zengin

Modern teknolojinin sporu olarak adlandırılan drone yarışları, Türkiye Drone Ligi , 18 Mart Cumartesi günü TV8,5’da ilk  programı ile izleyici ve drone severler ile buluştu.
Türkiye’de ilk kez düzenlenen Türkiye Drone Ligi’nin birinci etap yarışı İstanbul, 11 Mart Cumartesi günü  Bilim ve Teknoloji Haftası’nda KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşti.
Türkiye Drone Ligi, Drone ve Drone Sporunu geniş kitlelere yaymak misyonu ile yola çıktı. Sadece drone yarışçılarını değil tüm drone sevenlerin bir araya gelebileceği platformlar yaratmayı hedeflemekte.  Tv programında da Türkiye Drone Ligi, drone u anlatmakla başladı.  Yeni bölümlerde kıyasıya mücadeleleri de izleyiciler ekranlarda görecek. Bununla birlikte drone ların yapılışı teknikleri ve pilotların eforları da karnaval havasında süregelen bir gün ile ekranlara aktarılıyor.
TÜRKİYE DRONE LİGİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI İLE KURUMSAL PLATFORMUNU OLUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
Türkiye Drone Ligi yalnızca yarış düzenleyen bir kurum değil  aynı zamanda eğitimler için TDL akademisi olan meraklılarının uygun fiyat ve koşullarla drone ve parçalarına ulaşabileceği TDL satış cornerları, yarışçıların ve drone severlerin ücretsiz olarak kullanabilecekleri mahalli TDL pistleri olan, her yarış için ayrı dizayn edilmiş TDL marka ürünleri hazırlayan ve tüm mecralarda TDL’nin tanıtımını planlayan bir kurumsal yapıdır.
TDL DRONE ÜRETİMİ İÇİN START VERİYOR
Türkiye Drone Ligi, ülkemizde drone teknolojisinin gelişimine katkı sağlamak için Türkiye’nin prestijli üniversitelerinden biri ile iş birliği yaparak öncelikle TDL yarış droneları üretimine başlıyor. Dronelar ile ilgili ar-ge çalışmalarının yanı sıra drone pilotluğu ile ilgili eğitimlere de başlanılacaktır.