Merka Sigorta'ya Devler Ligi Ödülü!

Merka Sigorta Aracılık Hizmetleri Acenteliğinin sahibi Merih Zengin, Anadolu Sigorta tarafından '2019 Üretim Devler Ligi Başarı Ödülü'ne lâyık görüldü.

YUSUF ZENGİN
Merka Sigorta Aracılık Hizmetleri Acenteliğinin sahibi Merih Zengin, Anadolu Sigorta tarafından '2019 Üretim Devler Ligi Başarı Ödülü'ne lâyık görüldü.
Merka Sigorta, 2019 yılında gösterdiği başarılı performans nedeniyle Türkiye'deki yaklaşık 3 bin Anadolu Sigorta acentesinden ilk 150 acente arasına girmeyi başardı. Elde edilen başarı nedeniyle de Merka Sigorta ailesine, Anadolu Sigorta İstanbul Bölge Müdürü İdil Pamir ve Bölge Müdür Yardımcısı Eylem Balcı'dan aldı. Merka Sigorta'yı ziyaret eden Pamir ve Balcı tarafından Merih Zengin'e ödül takdim edildi.
Anadolu Sigorta Yöneticileri de, Merka Sigorta'nın başarılı çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarına dikkat çekerek, Zengin'i tebrik edip başarılarının devamını diledi.
HEDEF 100 ARASINA GİRMEK
Merih Zengin, 2019 Üretim Devler Ligi Başarı Ödülü'nü almaktan büyük bir gurur ve memnuniyet duyduklarını söyledi. 35 yıllık acente hizmeti sunduğunu anlatan Zengin, "8 kişilik bir ekiple çalışıyoruz. Uzun yıllardır da aynı ekiple ve yoğun çalışma temposuyla hizmet sunuyoruz. Hedefimiz daha da çok çalışarak en başarılı 100 acente arasına girmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum." dedi.
DRONLAR (İHA) KONUSUNDA İHTİSASLAŞTI
Merih Zengin, mesleki sorumluluk (doktor, avukat, mali müşavir,iş güvenliği uzmanı gibi) ve sağlık sigortası (Turkiye'de ilk 8 acente arasında) alanında çok başarılı olduklarına işaret ederek, insansız hava araçları (drone) konusunda ise ihtisaslaştıklarını söyledi. Dron'larla ilgili konferanslara katıldıklarını ve üniversitelerde ders verdiğini anlatan Zengin, şunları söyledi:
MERKA SİGORTA
Kurulduğu günden bu yana yenilikçi ve güvenilir, müşteri memnuniyeti odaklı ve yüksek hizmet kalitesi anlayışıyla çalışan MERKA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ, bünyesinde bulunan uzman çalışma ekibiyle sigortalılarının ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak ve güvenilir hizmet yelpazesini sigortalılarla paylaşmak için çaba gösteriyor.
Tüm sigorta branşlarının yanı sıra özellikle mesleki sorumluluk sigortalarında Türkiye çapında başarı ödüllerine sahip; 35 yıllık Anadolu Sigorta “A” acentesi olarak faaliyet göstermekte olan Merka Sigorta'nın merkezi Bakırköy’de bulunuyor.
Merka Sigorta, Mesleki Sorumluluk Sigortaları ve İnsansız Hava Araçları ile ilgili düzenlenen kongre ve sunumlara katılarak meslek gruplarının görüş ve taleplerini yakından takip eden personelleriyle, çözüm üretiyor.